Campbell søker om skilsmisse

(01.12.2010, sist oppdatert 01.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-profilen Neve Campbell har søkt om skilsmisse og begrunner det med den kjente frasen «uforenlige forskjeller».

Campbell skal ha søkt om skilsmisse allerede for fem måneder siden etter å ha vært gift med den britiske skuespilleren John Light i tre år, melder kjendisnettstedet TMZ. Skuespilleren, kanskje mest kjent for sin skremte innsats i «Skrik»-filmene, har sendt inn papirene til Los Angeles-retten - men det skal ha vært en udramatisk separasjon mellom partene.

 

- De er fortsatt virkelig gode venner, og de er begge enige om at de skal gå hver til sitt, sier en kilde som angivelig står partene nær.

 

Det er det andre ekteskapsbruddet for Canada-fødte Neve. Hun brøt opp fra sin første ektemann Jeff Colt etter tre års ekteskap i 1998.

 

37-åringen møtte John Light på settet til filmen «Investigating Sex» i 2005. De har bodd i London selv om bryllupet sto i Malibu, California, i mai 2007.

 

Campbell har akkurat blitt ferdig med innspillingen av den fjerde «Skrik»-filmen - og her spiller hun igjen den vettskremte Sidney Prescott i samspill med blant andre Courteney Cox og David Arquette - som inntil nylig var et par i det sivile liv.

 

En rekke nye fjes vil gjøre seg gjeldende i «Skrik»-universet når det nye kapitlet skal til pers på kinoene, blant andre Rory Culkin, Emma Roberts og Hayden Panettiere. Wes Craven står ved regiroret.

(©NTB)

 


Les alt om Courteney Cox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews