Arquette sliter med singeltilværelsen

(16.12.2010, sist oppdatert 16.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

David Arquette innrømmer at han finner sin nye tilværelse som separert vanskelig.

I et nytt intervju forteller han at det lett blir litt mye alkohol all den tid han tilbringer mange kvelder alene etter bruddet med Courtney Cox. Skuespillerparet annonserte bruddet i oktober, og Arquette sier han synes det hele er traumatisk og vanskelig å takle.

 

- Jeg har drukket mye. Alle bekymrer seg for meg. Når jeg drikker blir jeg en galning. Dette er det tøffeste noen må gå igjennom. Du våkner opp og realitetene slår deg.

 

I intervjuet med den amerikanske radio DJ-en Howard Stern sier han videre ifølge BreakingNews. ie: - Courteney sier hun er lei av å være mora mi. Men jeg kunne virkelig trengt ei mor nå. Jeg trenger ei jente som kan komme med suppe og se til at jeg har det bra. Jeg liker det, og jeg liker å ta hånd om min kvinne også.

 

Men kanskje bør Arquette vente litt med å involvere seg i et nytt kvinnebekjentskap? Det kan nemlig virke som om Courteney Cox fortsatt holder døra litt på gløtt. Hun sier ifølge Yahoo. com: - Vi er gode venner. Det var aldri et forferdelig forhold, selv om vi helt åpenbart har vokst fra hverandre. Men David er en fantastisk person. Han har en nydelig sjel og vi kommer godt overens. Vi håper ting ordner seg på best mulig måte.

(©NTB)

 

 


Les alt om Courteney Cox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews