Arquette gråt etter sex

(28.10.2010, sist oppdatert 28.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

«Skrik»-skuespilleren David Arquette gråt etter at han gikk til sengs med en annen kvinne etter at det ble slutt mellom ham og kona Courteney Cox-Arquette (46).

Skuespilleren, som annonserte bruddet med sin kone som han har datteren Coco (6) med tidligere denne uka, brøt sammen i gråt etter opplevelsen fordi det gikk opp for ham at intimiteten han delte med Courteney var slutt for godt.

 

- Etter den første jenta jeg lå med, et par dager senere, så gråt jeg. Det var slutten på all intimitet jeg delte med min kone. Det var noe helt nytt. Det var som å legge det bort. Det manglet helt den følelsesmessige kjærligheten som jeg alltid hadde med Court, sa han i Howard Steins radioprogram Sirius.

 

Arquette, som senere unnskyldte seg for å ha vært for åpenhjertig på sin Twitter-side, innrømmet at Cox ikke var særlig fornøyd med at han snakket så mye om deres forhold bare to dager etter at de hadde annonsert at de gikk hver til sitt. - Hun ble skikkelig forbannet. Vi snakket ut om det og tok en spasertur og det var fint ... Hun hadde grunn til å bli opprørt over noen av de personlige detaljene, sa han til Stern i et nytt intervju han ga til ham.

 

I den første praten fortalte Arquette at Cox hadde gått lei av å være moren hans og at de ikke hadde hatt sex på fire måneder. Men David innrømmet nylig at han hadde hatt sex med en serveringsdame, men antydet også at han allerede har funnet en ny kvinne, en australsk blondine som han møtte i Hollywood Roosevelt Hotel. Men den 39 år gamle skuespilleren ble senere intervjuet i programmet «Live! With Regis and Kelly» der han fortalte at han alltid hadde vært trofast mot Courteney under hele deres ekteskap. - Jeg var trofast mot min kone i elleve år. Fullstendig hengiven, sa han.

 

Paret hadde ikke inngått noen ekteskapsavtale før de giftet seg, og dersom skilsmissen blir endelig, kan David ha krav på halvparten av Courteneys formue på 100 millioner dollar.

 

Men Arquette utelukker ikke muligheten for at han og Cox kan bli et par igjen og håper at det kan hjelpe at de får litt avstand til hverandre.

(©NTB)

 


Les alt om Courteney Cox!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews