Farrell har svarte hull i hukommelsen

(16.08.2012, sist oppdatert 16.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Total Recall»-aktuelle Colin Farrell innrømmer at han ikke kan huske deler av livet sitt. Men det plager ham ikke.

- Det er svarte hull, hvor minutter, timer, dager og uker, muligens måneder, har forsvunnet. Men hva det nå er som er borte, så er det greit for meg. Jeg trenger det ikke, sier han i et intervju med bladet Short List.

 

Farrell har tidligere slitt med alkohol- og narkotikamisbruk.

 

I intervjuet blir skuespilleren spurt om hvilken annen person han gjerne skulle vært - noe som også dels er tema for «Total Recall», der den som ønsker det kan få transplantert inn falske minner.

 

- Dersom jeg måtte valgt noen, ville jeg ikke hatt noe imot å være George Best, den tiden da han var en ung mann. Det sier jeg med all respekt for den veien livet hans tok, sier Colin Farrell.

 

George Best døde i november 2005 grunnet komplikasjoner med medisinene han måtte ta etter en levertransplantasjon tre år tidligere. Fotballspilleren var berømt - og beryktet - for sin ekstravagante livsstil.

(©NTB)

 


Les alt om Colin Farrell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews