Wonder og Aguilera sang for Etta James

(30.01.2012, sist oppdatert 30.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Stevie Wonder og Christina Aguilera sang i Etta James‘ begravelse i Los Angeles i helgen.

Wonder opptrådte med et kirkekor og sang «Shelter in the Rain», «The Lord‘s Prayer» og spilte en munnspillsolo, mens Aguilera fremførte signatursangen til den avdøde stjernen - «At Last».

 

- Av alle sangerne jeg har hørt, var hun den som skar rett i sjelen min og snakket til meg, sa Aguilera til de sørgende. Kjendispresten og aktivisten Al Sharpton forrettet, og innledet med å lese opp en hilsen fra president Barack Obama, som skrev at Etta ville bli husket for sin legendariske stemme og for sine bidrag til nasjonens musikalske arv.

 

Da Obama feiret presidentinnsettelsen, danset han med fru Michelle til nettopp «At Last». Riktignok var det Beyoncé Knowles som sang den, noe som fikk Etta James til å rase. Men den amerikanske kongressrepresentanten Maxine Waters, som også holdt tale, påpekte:

 

- Det spiller ingen rolle hvem som sang «At Last» før eller etter Etta. Det var hennes signatur og vi vil alltid huske henne.

 

Sharpton brukte også låttittelen i sin minnetale, ifølge Rolling Stone:

 

- Til slutt, kan du finne fred nå. Til slutt kan du få din frelsers takknemlighet. Etta, du har klart det, du er på vei hjem. At last! At last! At last!

 

 


Les alt om Christina Aguilera!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews