Richards kjente ikke Aguilera

(01.04.2008, sist oppdatert 01.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Gitarriffmaskinen Keith Richards i Rolling Stones fikk seg en aldri så liten overraskelse da sangeren Christina Aguilera dukket opp for å opptre med bandet i deres nye konsertfilm.

Han hadde nemlig ikke peiling på hvem det var som entret scenen for å synge «Live With Me» sammen med Mick Jagger i den Martin Scorsese-regisserte rockumentaren «Shine A Light», som ble tatt opp i løpet av to konserter i Beacon Theater på Manhattan i New York - der filmen hadde premiere i Ziegfeld Theater søndag.

 

Keith trodde rett og slett det var en Stones-fan som hadde klart å komme seg opp på scenen.

 

- Denne jenta dukket opp, og jeg tenkte: ?Hvem søren er det? Jeg hadde ikke peiling. Jeg vet fortsatt ikke helt hvem det er. Men hun kan jaggu meg synge. Og hun så jo godt ut, innrømmer Richards ifølge nettstedet Female First.

 

Samtidig kommer Keith Richards med en klar advarsel til illusjonisten David Blaine i forkant av hans forsøk på å sette rekord i å holde seg våken. Da Keith i sin tid var våken i ni dager i strekk, endte det med knekt nese. Blaine planlegger å være våken i 13 dager senere i år.

 

Keith sier det var en narkococktail som sørget for hans rekord på 70-tallet:

 

- På den niende dagen satte jeg et lydbånd inn i en båndopptaker. Det tok 0,3 sekunder og jeg var i dyp søvn, smelte hodet inn i en JVC-høyttaler og slo nesa sønder og sammen. Jeg bare lå der og blødde. Det var en kjemisk greie.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews