Jessica Alba gravid

(13.12.2007, sist oppdatert 13.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Babyboomen fortsetter i Hollywood. Ifølge amerikanske kilder venter Jessica Alba sitt første barn.

Jessica Alba venter sitt første barn med kjæresten Cash Warren. Det bekrefter skuespillerens pressetalsmann til magasinet People.

 

Alba (26) har vært sammen med Warren (28) siden høsten 2004. De møttes under innspillingen av «The Fantastic Four», der Warren jobbet som assistent for regissøren.

 

- Jeg kan bekrefte at Jessica og Cash venter barn, terminen er på forsommeren neste år, sier talsmannen Brad Cafarelli til magasinet.

 

I sommer var det en kort periode slutt mellom Alba og Warren, men de fant tilbake til hverandre og har siden vært hyppig observert sammen i Los Angeles.

 

Dermed blir det neppe noen Broadway-debut for Alba neste sommer, slik planen opprinnelig var. Hun skulle prøve seg i David Mamets stykke «Speed-the-Plow», men nå blir det nok i stedet bleieskift og nattevåk for den unge stjernen.

 

Og dersom hun har hellet med seg, havner hun kanskje i barselgruppe med Christina Aguilera, Jennifer Lopez og Nicole Richie - som alle venter smått i det nye året.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews