Christina tar med sønnen på TV

(06.06.2008, sist oppdatert 06.06.2008) Utskrift  Del på Facebook

Christina Aguileras fire måneder gamle sønn Max Liron Bratman skal gjøre sin fjernsynsdebut sammen med mamma.

Aguilera stiller opp en i fjernsynsreklame for Rock the Vote-kampanjen, som har som mål å få flere unge stemmeberettigede til å bruke retten sin i amerikanske valg.

 

I reklamen er lille Max pakket inn i et amerikansk flagg, mens Aguilera bysser ham i armene sine og synger «America the Beautiful». Reklamen, som ender med at Aguilera oppfordrer seerne til «å skape historie» og «rocke avstemningen», blir sendt i slutten av måneden.

 

- Stemmerett er en rett vi er heldige som har, og noe vi ikke skal ta som en selvfølge. Jeg oppfordrer alle unge mennesker til å bruke denne retten, og innse at de kan utgjøre en forskjell, sier Aguilera i en presseuttalelse lagt ut på hjemmesiden til Rock the Vote.

 

Hva lille Maz mener, er ikke godt å si. Men ifølge mamma oppførte han seg pent. Christina Aguilera er heller ikke redd for å la ham debutere offentlig så tidlig, sier hun:

 

- Det er uunngåelig at han vil bli utsatt for en del omtale.

(©NTB)

 

 


Les alt om Christina Aguilera!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.222 sec - 1 pageviews