Christina Aguilera fikk stjerne

(17.11.2010, sist oppdatert 17.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Mens nyheten om at hun skal skilles går verden rundt kan Christina Aguilera nå glede seg over egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Sangeren, som gjør sin skuespillerdebut i filmen «Burlesque» som snart kommer opp på kinoene, har altså blitt «bestjernet» på den berømte gata, melder AFP.

 

Aguilera har vært en sentral skikkelse på den internasjonale pophimmelen helt siden den første plata hennes kom i 1999. Tidligere i år kom hennes foreløpig siste plate, «Bionic», ut.

 

- Da jeg var en liten jente i Pittsburgh drømte jeg ofte om hvordan det måtte føles å komme til Hollywood og slå igjennom som artist. Jeg gikk på audition etter audition, og sang låt etter låt mens jeg håpet at det skulle bære frukter en dag. Når jeg står her i dag, så vet jeg at det lønnet seg på en nesten ubegripelig måte, sa hun blant annet under seremonien.

(©NTB)

 


Les alt om Christina Aguilera!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.207 sec - 1 pageviews