Christina Aguilera: Jeg elsker kroppen min

(17.10.2012, sist oppdatert 17.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

I motsetning til svært mange andre stjerner som er livredde for at kroppen skal forandre seg, er Christina Aguilera svært fornøyd med sin egen kropp, også etter at hun ble mor og kom opp i 30-års alderen.

- Noen er redde for å forandre seg og føler at det å bli eldre er en dårlig ting. Men jeg elsker virkelig at jeg modnes og blir mer vis, sier den 31 år gamle popstjernen til People. Hun sier at hun faktisk omfavner sin egen kropp og forandringene som har skjedd med den, etter at hun ble mor. Aguilera har nå en fire år gammel sønn, Max.

 

- Opplevelsen av å ha vært gravid og av å ha fått et barn, og å se hva den kvinnelige kroppen kan utføre, er fantastisk, sier Aguilera. Hun sier at hun alltid har vært klar på at andre må ta henne akkurat slik hun er.

 

 

- Jeg har alltid vært veldig klar på at enten får du elske meg eller hate meg, «take it or leave it», dette er den jeg er, sier hun. Ifølge popstjernen er det nettopp dette hennes nye album, «Lotus», representerer.

 

- Jeg omfavner alt jeg har modnet til å bli og lært meg til å være, sier hun.

(©NTB)

 

 

 


Les alt om Christina Aguilera!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews