Aguilera viste seg fram i Kina

(28.06.2007, sist oppdatert 28.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Kinesiske myndigheter ønsket Christina Aguilera velkommen til Shanghai. Der overrasket hun alle under pressekonferansen.

Da Aguilera holdt pressekonferanse i Shanghai 25. juni, gikk det et gisp gjennom forsamlingen, melder BreakingNews.ie. Stjernen ankom nemlig i en kjole som blir regnet som alt annet enn tekkelig i Kina.

 

Kinesiske myndigheter er svært nøye med hvilke artister de ønsker velkomne. Da veteranene i Rolling Stones skulle opptre i Shanghai for første gang i fjor, ble de bedt om å stryke alle sangene med seksuelt innhold. Noe bandet etterfulgte.

 

I 2006 ble også den planlagte Beijing-konserten til rapartisten Jay-Z avlyst, etter at tekstene hans ble funnet for drøye. Derfor trodde man Aguilera - som faktisk fikk grønt lys til å spille i Shanghai - ville ta på seg et frøkenaktig kostyme under mandagens pressekonferanse. I stedet stilte blondinen i kort, kort kjole - med særdeles nedringet front.

 

Da Aguilera skred opp på konsertscenen til Grand Stage i Shanghai 26. juni, var hun imidlertid tekkelig antrukket i hel, hvit dress.

 

Under pressekonferansen i Kina, avslørte popstjernen også at hun planlegger å prøve seg som filmstjerne, og at hun allerede leser et par aktuelle manus.

 

- Jeg ser fram til å bevege meg videre å gjøre noe annet kreativt, og da snakker jeg om skuespill, uttalte 26-åringen.

 

- Det er noe som jeg skal gjøre, men jeg vil gjøre det riktig - så det er viktig for meg å velge den rette første, rollen, tilføyde hun.

(©NTB)

 


Les alt om Christina Aguilera og Jay-Z!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews