Sexy superhelter

(14.06.2007, sist oppdatert 14.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Alba og Hugh Jackman er blitt kåret til de mest sexy superheltene gjennom tidene.

Alba, som vant takket være sin rolle som Sue Storm i «The Fantastic Four», holdt unna for sterke konkurrenter som «Daredevil»-skuespilleren Jennifer Garner og en annen «værdame», Halle Berry, som spiller Storm i X-Men-filmene.

 

- Det er ingen overraskelse at så mange synes at superheltene er sexy på film. Kombinasjonen av godt trente kropper, utrolige krefter og det alltid viktige trange kostymet på det store lerretet er for fristende til at det kan ignoreres. Selv om det ser ut til at underbuksa-utenpå-stillongsen-kostymet ikke har fungert så godt for Superman, sier en talskvinne for kinoannonsørene Pearl and Dean som står bak stemmeinnsamlingen.

 

Det er ikke sikkert Alba selv er så begeistret over resultatet. Hun sa nylig i et intervju med det amerikanske magasinet GQ at hun foretrekker å bli anerkjent for sitt skuespill og ikke sin sexappell.

 

- Jeg håper det nye arbeidet mitt kan bidra til å hjelpe produsentene med å komme forbi at jeg bare ser heit ut, sa hun.

 

De andre heltinnene som kom inn blant de fem øverste på lista var Supergirl Helen Slater og Alicia Silverstone for hennes rolle som Batgirl i «Batman and Robin».

 

Hugh Jackman ble den klare vinneren i herreavdelingen for sin rolle som Wolverine i X-Men-filmene fulgt av Batman Christian Bale og Spider-Man Tobey Maguire.

 

«Ghost Rider»-skuespilleren Nicolas Cage og Brandon Routh, som spilte Superman i «Superman Returns», var også blant de fem øverst på lista.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews