Russell i Noahs ark?

(02.02.2012, sist oppdatert 02.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Etter at regissør Darren Aronofsky gjorde unna ballettverdenen med «Black Swan», jakter han nå på hovedpersonen i sitt kommende bibeldrama - «Noah».

Og nå skal Aronofsky se for seg at Russell Crowe passer i hovedrollen som mannen som bygde arken, melder Bangshowbiz.

 

Liam Neeson skal være aktuell for en annen rolle, muligens som skurken i historien som prøver å få Noah fra båtbyggerplanene hans.

 

Filmen forventes å gå i produksjon til sommeren, med filming i New York og på Island og med premiere satt til 2013, ifølge Screenrant.com. Budsjettet skal være på 130 millioner dollar, og manusforfatter er John Logan («The Aviator», «Hugo»). Aronofsky har lovet å fortelle hele den usensurerte historien om Noah i filmen.

 

Opprinnelig ønsket han seg Christian Bale som den siste patriarken, men han takket nei. Heller ikke Michael Fassbender hadde anledning.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews