Nå skal Cheryl Cole lære å lage mat

(12.07.2011, sist oppdatert 12.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ashley Coles mor er lei av å lage mat til sønnen, og har sendt stafettpinnen videre til popprinsessen Cheryl Cole.

Chelsea-proff Ashley Cole ønsker å gifte seg igjen med ekskona Cheryl, men først må en del ting på plass. Forrige uke ga Ashley svigermor skylden for det ødelagte ekteskapet. Popstjernens mor, Joan Callaghan (51) flyttet inn til paret i 2007.

 

Til en venn skal Ashley Cole ha fortalt at han «hatet» å ha svigermor til stede hele tiden. En av betingelsene for å flytte sammen med Cheryl igjen, skal ha vært at svigermor flyttet ut.

 

Men selv klarer ikke Ashley seg like godt uten sin egen mor. Ifølge The Sun skal moren, Sue, ha sørget for matlagingen til fotballstjernen i tiden etter at ekteskapet først gikk i oppløsning. Men nå er det andre boller. De siste ukene skal popstjernen ha gått i lære hos svigermor slik at hun kan sørge for matlagingen til den travle kjæresten.

 

- Sue har veiledet Cheryl til å lage ernæringsmessige måltider som Ashley skal ha. Cheryl er ikke dårlig på kjøkkenet. Hun kokte for Ashley da de bodde sammen før, men det er en stund siden, sier en kilde.

(©NTB)

 


Les alt om Cheryl Cole!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.217 sec - 1 pageviews