Gir svigermor skylden for ødelagt ekteskap

(05.07.2011, sist oppdatert 05.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Chelsea-proff Ashley Cole ønsker å gifte seg igjen med popprinsessen Cheryl Cole - men ikke før svigermoren flytter ut av parets felles hjem.

Ifølge venner av den engelske fotballstjernen skal det tidligere ekteparet ha datet hverandre i over tre måneder i hemmelighet. Men Ashley Cole nekter å flytte sammen med ekskjæresten dersom svigermoren blir med på kjøpet.

 

- La oss leve sammen. Bare ikke ta moren din med deg, skal Ashley Cole ha fortalt ekskjæresten, skriver .

 

Popstjernens mor, Joan Callaghan (51,) har vært en stor støtte for datteren som har vært langt nede etter bruddet med ektemannen. Samtidig skal hun være svært negativ til sin tidligere svigersønn. Paret ble separert i mai i fjor.

 

Ifølge avisen planlegger de to nå å flytte sammen igjen i huset de en gang delte. I 2007 flyttet Cheryls mor sammen med dem. Til en venn skal Ashley Cole ha fortalt at han «hatet» å ha svigermoren til stede hele tiden.

 

- Hvordan kunne ekteskapet vårt ha en sjanse, skal han angivelig ha sagt.

 

Likevel ønsker fotballproffen å gifte seg med eksen igjen - og starte en familie med henne. Men først må visst nok svigermor ut av huset.

(©NTB)

 


Les alt om Cheryl Cole!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews