Cole snakker ut om ekskjæreste

(19.06.2012, sist oppdatert 19.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Cole snakker ut om ekskjæreste. Foto: © Pixplanete / PR Photos
Cheryl Cole har i perioder hatt et turbulent kjærlighetsliv. Foto: © Pixplanete / PR Photos
Cheryl Cole sier en av låtene hennes handler om en ekskjæreste fra Newcastle - som gjorde fæle ting med selvbildet hennes.

28 år gamle Cole forteller at låten «Craziest Things» - en duett med Will.I.Am. - handler om en dårlig periode i livet hennes. Hun forteller om et tidligere destruktivt forhold, hvor hun følte seg både ydmyket og plaget.

 

Hun sier til magasinet We Love Pop: - Jeg var i det verste forhold i mitt liv. Vi bannet, sloss - ja, vi gjorde alt som sies i den sangen. Folk tror det er lidenskapelig og gøy, men det er aggressivt og galt. Jeg var så depressiv og ute av meg. Jeg måtte avslutte det for min helses skyld.

 

Tidligere har det blitt hevdet at låten handler om hennes tid med eksmannen Ashley Cole, men Cheryl «renvasker» altså eksmannen i dette intervjuet.

 

Cole er ute med sitt tredje album om dagen, «A Million Lights», og forteller at hun var i dette forholdet fra hun var 16- 18 år, mens hun bodde i Newcastle.

 

En annen låt, kalt «Screw You» har også blitt tilskrevet hennes såre følelser etter bruddet fra Ashley Cole. Dette avviser hun også: - Jeg hadde ikke ham i tankene. Men jeg kan se hvor enkelt det kan trekkes slutninger, sier hun.

(©NTB)

 


Les alt om Cheryl Cole!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews