Cheryl trodde legene «ville drepe henne»

(08.10.2012, sist oppdatert 08.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Cheryl Cole var døden nær av malaria i 2010, etter en ferietur i Tanzania. Nå røper hun hvor paranoid hun ble.

- Jeg husker jeg våknet opp på Cromwell-sykehuset i febervillelse. Da beskyldte jeg legene for å prøve å drepe meg, skriver Cheryl i sin nye selvbiografi.

 

- De dekket kroppen min i kalde, våte håndklær for å forsøke å senke kroppstemperaturen min, men jeg kastet dem tilbake. Ansiktet mitt var så oppblåst at øynene mine bare var sprekker, og jeg var så opphovnet at jeg så høygravid ut. En fyr holdt en oksygenmaske over ansiktet mitt, men jeg sa «jeg vet hva du gjør, dere prøver å drepe meg alle sammen. Ikke tro at jeg er dum».

 

Hun var så utmattet at hun begynte å håpe på at hun skulle dø, skildrer hun i «Cheryl: My Story», som The Sun har bragt utdrag fra.

 

Samtidig fikk malariasykdommen henne til å tenke etter, og innse at hun trengte en pause fra den travle karrieren.

 

- Livet mitt hadde vært som en vill tur i berg og dalbane. Jeg hadde fått nok, jeg ville heller flyte rundt på karusellen enn å klamre meg fast så knokene hvitnet på berg og dalbanen.

(©NTB)

 


Les alt om Cheryl Cole!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews