Cheryl Cole slipper biografi

(03.09.2010, sist oppdatert 03.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Cheryl Cole har hatt en turbulent tid og har nå bestemt seg for å skrive bok om livet sitt.

Det blir den første offisielle biografen fra Cheryl Cole, og boka skal først og fremst konsentrere seg om de de siste årene. Men hvor personlig blir boka, spør sladrenettsteder som Female First.

 

Cole kollapset i sommer, under et fotoopptak etter en hektisk periode som soloartist. Senere fikk hun diagnosen malaria - og ble tvunget til å ta det med ro. Dermed måtte hun også kansellere flere oppdrag, blant annet deler av dommervervet i «X Factor».

 

Cole har nærmest vært «jaget vilt» i Storbritannia etter at hun brøt med fotballesset Ashley Cole på nyåret. Hun forlot også jentebandet Girls Aloud for å satse solo. Boka - med forhåpentligvis mange detaljer om alt som har skjedd - vil nok ikke gå upåaktet hen, spår Female First videre. Og siterer sangeren på følgende uttalelse om biografien:

 

- Noen ganger skjer ting så fort at det er fullt mulig å glemme alle disse personlige øyeblikkene som til sammen danner denne utrolige reisen jeg har fått oppleve de siste par årene. Boka blir full av bilder som har fanget øyeblikkene, det vil bli minner om meg og dem jeg står nærmest. Jeg er ivrig etter å få se alt samlet under ett - for første gang.

(©NTB)

 


Les alt om Cheryl Cole!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews