Cheryl Cole kollapset

(06.07.2010, sist oppdatert 06.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Cheryl Cole kollapset under et fotoopptak i den nordlige delen av London i helgen.

Legene har derfor rådet henne til å ta en pause fra sin hektiske timeplan.

 

Sangeren besvimte da hun lot seg fotografere til sitt nye album, noe som fikk hennes management til å følge legenes råd og bestemt gi beskjed om at hun inntil videre må trekke seg fra dommervervet i TV-programmet «The X Factor».

 

Da hun ankom fotostudioet så 27-åringen mager og sliten ut og sank sammen bare minutter etter at fotograferingen hadde begynt. Legene fastslo at Cheryl, som er i ferd med å skille seg fra sin utro ektemann, fotballspilleren Ashley Cole, led av svært alvorlig utmattelse og prøver viste at hun også hadde en tarminfeksjon.

 

- Hun skulle aldri ha dratt til det studioet. Hun insisterte på at det sto bra til med henne, selv om det var tydelig at det ikke gjorde det. Hun var blek og leppene var fargeløse. Hun er nedkjørt og sliten. Det var derfor hun fikk en mageinfeksjon. Til slutt sank hun sammen. det var fryktelig. Hun var bare borte i noen sekunder, men det var nok til å gi alle, inkludert Cheryl, en skikkelig støkk. Det var virkelig et sjokk å se hvor dårlig hun så ut, sier en nær venn av henne til avisa The Sun.

 

Popstjernen, som gir ut sitt andre album i oktober, skal ha bestemt seg for å satse fullt og helt på karrieren etter at hun brøt med Ashley. Men det er nå ventet at hun vil ta minst en ukes pause før hun gradvis vender tilbake til arbeidet.

(©NTB)

 


Les alt om Cheryl Cole!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews