- Ba undertøysmodell sende nakenbilde

(19.07.2011, sist oppdatert 19.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Samtidig som Ashley Cole har tryglet Cheryl Cole om å komme tilbake, er han nok en gang involvert i en utroskapsskandale.

Cheryl Cole (28) tok ut separasjon fra ektemannen i fjor etter at han hadde vært utro. Men ifølge venner av den engelske fotballstjernen skal det tidligere ekteparet ha datet hverandre i over tre måneder i hemmelighet.

 

Men nå er det andre boller. Ifølge har historien på ny gjentatt seg. Ifølge avisen skal fotballspilleren ha bedt en undertøysmodell om å sende nakenbilder av seg selv - dagen før bursdagen til kjæresten.

 

Til en venn skal modellen ha sagt: - Jeg spurte han om kona hans, han fortalte at han ikke var interessert i å bli sammen med henne igjen. Han fortalte meg kun det jeg ville høre, skriver avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Cheryl Cole!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.263 sec - 1 pageviews