Stopper serien etter Sheen-utbrudd

(25.02.2011, sist oppdatert 25.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

TV-selskapet stopper innspillingen av suksesserien «Two and a Half Men» for resten av sesongen - etter at Charlie Sheen ga en serie bisarre intervjuer.

Blant annet skjelte han ut Anonyme alkoholikere, alle jentene han har festet med, ekskona Brooke og «Two and a Half Men»-skaperen Chuck Lorre, som han kalte «en dum, dum liten mann» og «en klovn».

 

- Jeg har tilbrakt nesten et tiår med å skape blikkboksene deres om til ekte gull. Og takken jeg får er at denne sjarlatanen velger ikke å gjøre jobben sin, som er å skrive, sa Sheen på radioprogrammet The Alex Jones Show, ifølge People.

 

Lorre skal ha fleipet om at han blir skuffet om Sheen lever lenger enn ham - og det taklet skuespilleren hans dårlig og kalte ham «en infisert liten mark» som «ikke takler makten min eller sannheten».

 

- Jeg har beseiret denne meitemarken med ordene mine, forestill dere hva jeg kunne gjort med mine ildpustende never, skrev Charlie Sheen i et åpent brev til TMZ.

 

For selv om Sheen nå hevder han er nykter igjen etter en hjemmeavvenning siden januar, så stopper CBS og Warner Bros. Television produksjonen av «Two and a Half Men» - og oppgir «helheten i Charlie Sheens uttalelser, oppførsel og tilstand» som årsak.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.214 sec - 1 pageviews