Sheens «gudinne»-trio med på tur

(08.04.2011, sist oppdatert 08.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen har ikke fritidsproblemer når han turnerer i USA med sitt «Violent Torpedo of Truth»-liveshow - han har nemlig tatt med seg alle tre venninnene sine.

Megan Levant, som hittil har holdt lav profil, ble nemlig nylig avbildet med Sheen på som Sheen var på i Chicago for noen dager siden. Der feiret Charlie Sheen showets relative suksess sammen med sin trio av halvparten så gamle blondiner.

 

De andre to er pornostjernen Rachel Oberlin, også kjent som Bree Olson, og Natalie Kenly, mest kjent for å prydet forsiden på et marihuanamagasin. Nå har firkløveret inntatt New York, der Sheen igjen skal fremføre sitt standupshow fredag - bare måneder etter at han gikk amok på et hotellrom, noe som endte med at han fikk fyken fra «Two and a Half Men».

 

I pausene koser de fire seg med å se på «Family Guy» og repriser på «Two and a Half Men», i følge gudinnen Kenly - som skravlet i vei med New York Daily News mens hun var ute for å røyke, også om hvor begeistret hun er for TV-stjernen.

 

- Han kan alt. Alle som sier noe stygt om Charlie er en idiot, sa hun.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews