Sheen ute, penger strømmer likevel inn

(08.03.2011, sist oppdatert 08.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen er ute av «Two and a Half Men»-dansen, men pengene vil fortsette å strømme inn likevel.

Produsentene bak suksesserien har gitt hovedpersonen selv sparken, men er nok glade for at hans bisarre oppførsel kom nå - i showets åttende sesong.

 

For med de 177 allerede innspilte episodene kan serien leve i årevis med repriser, noe som vil gi solide inntekter både for Warner Bros - og Sheen selv. Det kan være snakk om nærmere 3, 5 milliarder kroner i årene som kommer, anslår Brad Adgate, bransjeanalytiker og forskningssjef i det store medieselskapet Horizon Media overfor CNN.

 

- Komedier fungerer godt om igjen. Folk ser fremdeles på «Seinfeld» og «Venner for livet», sier Adgate.

 

Innsidere i bransjen mener «Two and a Half Men» allerede kan ha tjent inn rundt 2,3 milliarder på repriser. Medieanalytiker David Joyce hos Miller Tabak mener det er et av de mest suksessfulle, syndikaliserte seriene, som kan tjene inn 1,4 milliarder reprisekroner i året.

 

Mindre blide er nok de 250 menneskene som var involvert i å lage serien - som neppe har noe trekkplaster nå som Charlie Sheen offisielt har fått sparken.

 

Men Sheen selv skal i følge New York Post ha fått jobbtilbud både fra kabelnettverket HDNet, som vil ha ham som vert for et talkshow, og fra AMC-serien «The Walking Dead».

(©NTB)

 

 


Les alt om Charlie Sheen og Seinfeld!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews