Sheen tilbudt millioner for reklameoppdrag

(23.05.2011, sist oppdatert 23.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den kontroversielle skuespilleren Charlie Sheen har angivelig blitt tilbudt 3 millioner dollar for å fronte en reklamekampanje for en datingtjeneste.

Det skal være snakk om en nettkampanje - og «villbassen» har angivelig fått et helt seriøst tilbud fra Establishedmen.com, dersom vi skal tro TMZ.

 

Han tilbys store summer for fronte en kampanje for datingtjenesten som matcher rike menn med passende kvinner.

 

TMZ melder at selskapet også vil hyre Sheen som ansatt - og la ham lede ting som har med promotering, reklamekampanjer og salg å gjøre.

 

Dette er nok gode nyheter for trøblete Sheen, som fikk sparken fra komisåpen «Two and a Half Men» etter krangel med produsentene - samt mange problemer på privatfronten.

 

Sheen er også kjent for et noe særegent kjærlighetsliv, der han har bodd sammen med to kvinner den siste tiden. Han har også to ekskoner, og stadig meldes det om krangling mellom partene, blant annet om omsorgen for de fire barna.

(©NTB)

 

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews