Sheen med 12 nye datoer

(18.03.2011, sist oppdatert 18.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheens humorturné får 12 nye spilledatoer.

Charlie Sheen står midt oppe i en storm av oppmerksomhet. Han fikk sparken fra TV-serien «Two And A Half Men» etter stridigheter med serieprodusentene. Sladrepressen velter seg også i påstander om rusmisbruk og skriver om skuespillerens turbulente privatliv.

 

Men Sheen har lagt opp en helt ny strategi. Han har blant annet startet opp sitt eget show på internett, og nå planlegger han en slags omreisende humorturné kalt «Charlie Sheen‘s Violent Torpedo of Truth Defeat Is Not an Option», som åpner i Detroit 2. april.

 

Billetter til showene i New York og Detroit ble ifølge Reuters revet bort, og nå har Sheen føyd til 12 nye spilledatoer på listen.

 

- Billetter til 12 nye show er lagt ut for salg, tvitrer Sheen - og legger til at det nå blir muligheter for å oppleve ham live i Atlantic City, Tampa, Dallas, Houston og Denver i USA. I Canada kan man få se mannen i aksjon i Toronto og Vancouver, hvor showet skal avslutte 2. mai.

 

Ikke mye om det kommende showet er kjent, men på ticketmaster.com beskrives det slik: «Vil det bli overraskelser? Vil det dukke opp gjester? Vil det bli kaos? Vil du le? Vil du hyle? Vil du få vite sannhetene? Og mer til? Jeg utfordrer deg til å ta sjansen».

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews