Sheen krever delt omsorg

(02.11.2010, sist oppdatert 02.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen skiller seg - og nå er spørsmålet hvem som skal ha hovedomsorg for tvillingguttene.

Ifølge AP har Sheen og hans kommende ekskone Brooke Mueller levert separate skilsmissesøknader. Han først - før hun kom med sin bare timer etterpå.

 

Charlie Sheen ønsker at de skal dele omsorgsretten likt og har dessuten bedt dommeren om å slippe å gi henne økonomisk støtte. Mueller krever hovedomsorg for de halvannet år gamle tvillingene Bob og Max, og at Sheen betaler henne ektefellebidrag.

 

Men de to er iallfall enige om én ting: Begge oppgir «uforenlige forskjeller» som årsak til at de vil gå hver sin vei. Paret giftet seg i mai 2008, og inngikk på forhånd en ektepakt, ifølge People.

 

Derfor mener Charlie Sheen at Brooke ikke har krav på noe av det han eide før ekteskapet ble inngått, og heller ikke noe etter 25. desember 2009 - som er det som oppgis å være separasjonsdato.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews