Sheen gjør låt med Snoop

(01.04.2011, sist oppdatert 01.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Han er kanskje sparket fra komisåpen «Two and a Half Men», men nå kommer det nye tilbud til skandaleombruste Charlie Sheen.

På lørdag har han premiere på sitt nye «My Violent Torpedo of Truth»-turné i Detroit - og nå planlegger den mye omtalte TV- og filmskuespilleren å satse på musikk også.

 

Ifølge Daily Mail planlegger han å spille inn en singel med rapperen Snoop Dogg.

 

Sheen har også tvitret bilder av seg selv og rapperen i studio - og ifølge meldinger til Billboard kan innspillingen gå i gang i begynnelsen av mai.

 

Sheen bor for tiden sammen med flere kvinner, han nektes omsorg for barna og det kommer stadig nye meldinger om merkelig oppførsel fra Hollywood-personligheten. Han fikk også sparken fra den populære TV-komedien «Two and a Half Men»- der han spilte hovedrollen - etter det mediene kaller en fylle- og partykule av dimensjoner, og som endte med sykehusinnleggelse.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews