Sheen: - Nå er jeg edru

(15.09.2011, sist oppdatert 15.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren og Hollywoodfenomenet Charlie Sheen kan se tilbake på et par svært turbulente år, men hevder at han nå er «absolutt edru».

Etter skriverier om prostituerte, narkotikamisbruk, omsorgskrangling om barna og skilsmisse med påfølgende mishandlingspåstander, bedyrer Charlie Sheen nå at livet har tatt en ny vending.

 

Under et TV-intervju med The Today Show med Matt Lauer, uttalte skuespilleren på spørsmål om han nå er edru: - Absolutt. Jeg holder ikke helt rede på tiden, men det har vart en stund nå. Ting har roet seg betraktelig, det er mer normaltilstand.

 

Han sier videre om den mye omtalte perioden: - Jeg vet jammen ikke helt hva som skjedde. Jeg sa ting og det fikk så mye oppmerksomhet at det ble umulig å slukke brannen. Fra et øyeblikk til det neste. Jeg visste ikke helt hva som ville skje. Det var ganske spennende, og jeg tenkte: Jeg får fortsette å gi folk det de vil ha, vet du.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews