Rekord for nye «Two and a Half Men»

(21.09.2011, sist oppdatert 21.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hele 28 millioner seere bivånet sesongpremieren på den nye versjonen av suksessen «Two and a Half Men» - og det er årsrekord for en amerikansk manusbasert fjernsynssending.

Dette var Ashton Kutchers debut i serien, der han spiller milliardæren Walden Schmidt - som gjør sin entré etter at Charlie Sheens rollekarakter Charlie Harper dør etter å ha blitt påkjørt av T-banen i Paris.

 

Walden dukker opp naken i Harpers strandhus, og skremmer vettet av snyltebroren Alan, spilt av Jon Cryer, som mister urnen med Charlies aske som gikk i tusen knas så askeskyen sto.

 

Det skal Sheen hatt moro av: Ifølge TMZ uttalte han til venner at han likte måten den nye rollekarakteren til Kutcher «ble avslørt gjennom de støvete restene av meg»:

 

- Jeg syntes dette var den beste introduksjonen for en ny rolle i et TV-show noensinne, sa skuespilleren som fikk fyken tidligere i år på grunn av sin merkelige oppførsel.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.269 sec - 1 pageviews