Politiet hentet Sheens barn

(02.03.2011, sist oppdatert 02.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen drives fra skanse til skanse. Tirsdag kveld melder People at politiet skal ha hentet tvillingsønnene hans. Samtidig har ekskonen Brooke Mueller fått retten til å ilegge ham besøksforbud.

- Jeg er svært bekymret for at Sheen er midlertidig sinnssyk. Jeg frykter sterkt at han skal finne meg og angripe meg, og jeg er også svært redd for barnas sikkerhet når de er hos ham, sier Mueller i rettsdokumentene, ifølge People.

 

En dommer har midlertidig fratatt Sheen omsorgen for to år gamle Max og Bob, og også beordret ham til å holde seg minst 100 meter unna Brooke Mueller. Han får heller ikke kommunisere med henne.

 

Senest i forrige uke reiste Mueller på i privatfly sammen med Sheen - samt pornostjernen Bree Olson og en modell. Men Mueller avbrøt ferien underveis. Nå kommer hun med beskyldninger om at Sheen igjen skal ha vært fysisk og verbalt stygg med henne, både på ferieturen og da hun skulle hente tvillingene denne uken.

 

Nå blir det høring 22. mars for å se om besøksforbudet skal forlenges. I en tekstmelding til People om han aktet å kjempe for omsorgen for sønnene, svarte Charlie Sheen slik:

 

- Født klar. Vinner.

 

Til TMZ sier Sheen at han «uansett hadde tenkt å holde seg 100 parsecs unna henne». Et «parsec» er et uttrykk fra «Star Wars»-filmene og betyr 3,26 lysår.

(©NTB)

 

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews