Politiet gjennomsøkte Sheens hus

(11.03.2011, sist oppdatert 11.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen spiste hamburger i bakhagen mens politiet gjennomsøkte huset hans i Beverly Hills - og konfiskerte kuler og en antikk rifle.

Torsdag kveld rykket Los Angeles-politiet inn for å sjekke om han hadde brutt det midlertidige besøksforbudet mot ekskonen Brooke Mueller, som også omfatter et forbud mot å besitte våpen av noe slag.

 

Men til tross for beslagene ble Sheen ikke anholdt, melder People. Politiet rykket ut etter å ha fått tips om at han skulle ha våpen i hjemmet. Ifølge TMZ skal innringeren ha hevdet at Sheen aktet å skade seg selv med våpenet, som altså viste seg å være en rifle fra 1800-tallet.

 

- Det er ingenting å bekymre seg over, alt er bra, sa en av Sheens to kjærester, Natalie Kenly, til bladet - mens politiet fremdeles befant seg i huset. Senere tvitret Sheen at «LAPD var fantastiske. Fullstendig profesjonelle! De kan beskytte og tjene denne trollmannen når det måtte være!».

 

Tidligere samme dag hadde Sheen og Mueller kommet overens om en privat omsorgsavtale for de felles sønnene Bob og Max (2).

 

Og i avdelingen for flere Charlie Sheen-nyheter kan meldes at «Two and a Half Men»-stjernen nå saksøker sin tidligere arbeidsgiver Warner Bros og serieskaper Chuck Lorre for 600 millioner kroner for «uberettiget oppsigelse».

(©NTB)

 

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.199 sec - 1 pageviews