- Moore og Mueller kan finne tonen på rehab

(07.02.2012, sist oppdatert 07.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nylig kom nyheten om at filmstjernen Demi Moore får behandling for rusproblemer og spiseforstyrrelser ved en klinikk i Utah.

Det luksuriøse behandlingsstedet Cirque Lodge har spesialisert seg på å hjelpe kjendiser og rikfolk med rusrelaterte problemer. Og da Moore skrev seg inn, var det allerede et kjent navn inne i anlegget, melder RadarOnline. Charlie Sheen-eksen Brooke Mueller skal nemlig også være innenfor - og hun får ifølge samme publikasjon hjelp med å komme over kokainavhengighet.

 

- Hun har så langt ikke truffet andre pasienter, sier en velplassert kilde til RadarOnline - og legger til at Moore fortsatt befinner seg på avdelingen der man renser kroppen for gifter.

 

Det meldes om svært stor framgang for Mueller på klinikken, og kilden sier at hun blomstrer og trives på klinikken. - Hun vil være der 35- 45 dager til sammen, mener kilden. Som sier at Brooke og Demi nok kommer til å møtes etter hvert.

 

- Men så langt har de ikke fått snakke med hverandre. De er rett og slett på ulike stadier i behandlingen, fortsetter kilden.

 

Moore forventes å oppholde seg på Cirque Lodge i 30 dager. Mueller kommer til å forlate stedet mot slutten av måneden, dersom vi skal tro RadarOnline.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen og Demi Moore!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews