Kutcher kjøper Charlies hus

(08.08.2011, sist oppdatert 08.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Når Ashton Kutcher gjør sin entre i «Two and a Half Men», er det gjennom å kjøpe strandhuset i Malibu - der Charlie Sheens rollekarakter Charlie Harper bodde sammen med broren og nevøen.

Kutchers rollekarakter Walter Schmidt er en internettmogul med knust hjerte, melder People fra innspillingen som startet i helgen.

 

Selv om serieskaper Chuck Lorre - utskjelt på det grusomste av Sheen - har prøvd å holde hemmelig det meste som vil skje i niende runde av suksesserien, sirkulerer det av Charlie Harpers begravelse.

 

Bildet viser hvordan kapellet er pyntet med bowlingskjortene hans. Blant de sørgende var en rekke av Charlies ekskjærester, inklusive Jenny McCarthy - som spilte bedragersken som lurte ham.

 

Også Melanie Lynskey vil dukke opp. Hun spiller Charlies stalkervenninne Rose, og var å se i den aller siste episoden av «Two and a Half Men» hvor Sheen medvirket.

 

Med fra før er Jon Cryer, som spiller den snyltende broren, og Angus T. Jones, som gjør rollen som nevøen. TMZ melder at Ashton Kutcher virkelig fant tonen med Cryer under den første innspillingsdagen. Første episode vil bli sendt 19. september i USA.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews