Kutcher er klar

(09.09.2011, sist oppdatert 09.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Ashton Kutcher forbereder seg på premieren på nye «Two and a Half Men», som har sendestart 19. september.

Den 33 år gamle skuespilleren erstatter som kjent Charlie Sheen i suksesserien, der Sheen fikk sparken etter et svært offentlig utbrudd.

 

Selv om Kutcher var svært villig til å hoppe inn i situasjonskomedienes verden, men var klar over at han kunne støte på problemer - når han begynte å jobbe med et ensemble som kjente hverandre godt.

 

- Å flytte inn i noen andres hus er skummelt. Hvem vet hvordan dynamikken blir, og hvordan alle vil føle det? Jeg ønsket å forsikre meg om at både de andre og jeg ville føle oss komfortable, og jeg tror vi allerede har funnet tonen, sier han til TV Guide.

 

Ashton Kutcher har i utgangspunktet undertegnet en kontrakt for bare et år, men vil angivelig få 700.000 dollar per episode - noe som gjør ham en av de høyest gasjerte TV-skuespillerne.

 

Samtidig forlater han ikke filmverdenen, og er for tiden også i gang med å spille inn kinofilmen «New Year‘s Eve», som er en historie om flere par som får livene sine flettet inn i hverandre på nyttårsaften.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews