Har underskrevet skilsmissepapirene

(16.06.2010, sist oppdatert 16.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Etter to års stormfullt ekteskap har Charlie Sheen og Brooke Mueller nå undertegnet skilsmissepapirene.

Samtidig er det klart at Mueller, som har vært inne til rusavvenning en rekke ganger, på ny har lagt seg inn på en klinikk der hun skal være en hel måned, skriver amerikanske medier.

 

Lenge trodde man at ekteparet, som har de årsgamle tvillingsønnene Bob og Max sammen, ville prøve å lappe sammen ekteskapet - også etter at Sheen var fysisk voldelig mot Mueller i romjulen i fjor.

 

Men nå har TMZ fått tak i skilsmissedokumenter som viser at Brooke Mueller ligger an til å få 350.000 kroner i måneden i bidrag for barn. Brooke Mueller forventes også å få daglig omsorg, mens Charlie Sheen vil få treffe sønnene i helger. Sheen beholder huset, men må kjøpe ut Mueller for nærmere 6.5 millioner kroner.

 

Men hun må også forholde seg til en taushetsavtale, der hun nektes å røpe for pressen «personlig informasjon om Sheens affærer eller påståtte narkotikabruk» - noe Sheen også forplikter seg til i forhold til henne.

 

Samtidig viser det seg at noen på ny har stjålet en av Charlie Sheens biler og sendt den utfor fjellsiden - for andre gang på fem måneder.

(©NTB)

 

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews