- Grant kunne steppet inn for Sheen

(12.05.2011, sist oppdatert 12.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

De nyeste ryktene fra Hollywood vil ha det til at Hugh Grant nesten steppet inn og overtok rollen i komiserien «Two And A Half Men» etter at Charlie Sheen fikk sparken.

Etter uker med krangling, og Sheens svar i form av et søksmål, var det mange i produksjonsselskapet som var begeistret over ideen om å få den britiske skuespilleren Hugh Grant inn som erstatter. Det melder nettstedet deadline.com.

 

Hugh skal også ha blitt flydd inn på flere møter med selskapet - og en avtale var så å si i boks da Grant plutselig fikk kalde føtter, heter det videre i artikkelen.

 

Det skal ikke ha vært lønna som stoppet Grant fra å takke ja. Det skal snarere ha vært tanken på alt arbeidet som må til for å få en 24 episoder lang sesong i boks som fikk Grant til å betakke seg.

 

En annen kilde sier at dersom Grant hadde takket ja, så kunne den populære TV-serien gått så mange som tre eller fire nye sesonger i møte. Men nå er TV-seriens skjebne uklar.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews