Forsvinner «den halve mannen» ut?

(29.11.2012, sist oppdatert 29.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ryktene flyr i USA om at Angus T. Jones er på vei ut av «Two and a Half Men» for godt.

Uansett vil han ikke lenger inneha noen hovedrolle når innspillingen av sesong 11 skal i gang til neste år, melder E! News, som siterer kilder nær serien.

 

Angus T. Jones er blitt 19 år - og har nærmest vokst med «Two and a Half Men», der han har spilt den dumme sønnen til snyltebroren (Jon Cryer). Ifølge E! News ser det ut til at serieskaper Chuck Lorre akter å fase ut unggutten.

 

Charlie Sheen, som selv røk ut av serien etter en rasende krangel med Lorre, har sendt sin støtteerklæring - og skjelte ikke uventet ut Lorre for å være «en forbannelse».

 

Unge Angus havnet selv i overskriftene tidligere denne uken, da han i en video for en sekt kalt Forerunner Christian Church, uttalte at serien var «svinsk» og oppfordret folk til å slutte å se den. Den tidligere barnestjernen har nemlig opplevd en kristen vekkelse - til stor bekymring for familien.

 

Likevel akter Jones ifølge People å vende tilbake for å filme inn resten av sesong 10 i januar, etter å ha bedt offentlig om unnskyldning. Kanskje ikke så rart: Han tjener nær 2 millioner kroner per episode.

(©NTB)

 

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews