Får Charlie Sheen tilbake jobben?

(22.03.2011, sist oppdatert 22.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mandag fløy ryktene vilt i Hollywood om at Charlie Sheen var tilbudt å få tilbake jobben.

Det var NBC News som siterte kilder nær Sheen på at TV-selskapet CBS hadde tilbudt ham gamlejobben tilbake - som Charlie Harper i suksesserien «Two and a Half Men».

 

Som kjent ble Sheen oppsagt fra jobben etter lengre tids uforutsigbar og merkelig oppførsel, der han blant annet skjelte grovt ut serieskaperen selv. Noen avtale skal ikke ha blitt gjort foreløpig, og diskusjonene pågår angivelig fremdeles, skriver Reuters.

 

I avdelingen for øvrige Sheen-nyheter melder TMZ at resultatene av narkotikatestene som han og ekskonen Brooke Mueller tok 11. mars er kommet. Og for Charlie Sheens del viser prøvene at han ikke har brukt dop - noe som i følge nettstedet vil gjøre det mulig for ham igjen å møte sine unge tvillingsønner Max og Bob, dog under oppsyn.

 

Muellers resultat er ikke kjent. Samtidig skriver People at hun ikke akter å be om å forlenge besøksforbudet. Bare to uker etter at hun i retten hevdet at eksmannen hadde kommet med drapstrusler mot henne, entes de om en hemmelig barnefordelingsavtale.

(©NTB)

 

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews