Cryer mistet hud, fikk bot

(20.09.2012, sist oppdatert 20.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det går ikke så veldig mye bedre i virkeligheten for Jon Cryer, enn det gjør når han spiller broren i «Two and a Half Men».

Skuespilleren (47) deltok i kjendisklassen i en triathlonkonkurranse i Malibu sist helg da det gikk galt: Han mistet kontrollen over sykkelen, og endte med å skli bortover bakken da den veltet.

 

- Du vet hvordan syklister bruker en sykkeldrakt som gir null beskyttelse? Jeg brukte den til å ta av for fallet. Jeg har etterlatt mye av huden min på Pacific Coast-highwayen, forteller Jon Cryer til TMZ.

 

Og ikke nok med det: Da han kom ut av legekontoret etter å ha fått sårene sine behandlet, hadde han fått parkeringsbot for bilen.

 

Jon Cryer er Emmy-nominert i klassen for beste mannlige skuespiller for innsatsen i «Two and a Half Men». Tidligere har han vunnet en birolle-Emmy for samme rolle - som den mindre heldige broren. Tiende sesong i den «nye» serien, med Ashton Kutcher istedenfor Charlie Sheen, begynner i USA neste uke.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews