Charlie Sheen sender ekskona på rehab

(01.08.2011, sist oppdatert 01.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skandalefulgte Charlie Sheen var nylig i Mexico for å hente hjem ekskona Brooke Mueller som var på rehab der. I et privatfly fraktet han henne til det han mener er et bedre behandlingshjem i USA.

Sheens ekskone har oppsøkt hjelp for rusproblemene sine flere ganger den siste tiden har hun vært innlagt på rehab i Mexico. Noe som ikke falt i smak hos eksmannen Charlie Sheen, melder .

 

Kilder nettstedet har snakket med forteller at Sheen mente behandlingen i Mexico var farlig og at han var redd hun kunne dø. Behandlingen skal blant annet innebære bruk av et stoff som ikke er lovlig i USA, skriver nettstedet. Sheen fløy derfor i et privatfly til Mexico for å hente hjem ekskjæresten. Det tidligere ekteparet har tvillingsønner sammen.

 

Charlie Sheen har selv flere ganger vært innlagt til rusavvenning, både fra dop og alkohol. For tiden arbeider han med en ny TV-serie som skal basere seg på filmen «Anger Management». Han skal angivelig spille en terapeut som behandler folk som har problemer med aggresjon og sinne.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews