Charlie Sheen legger ut om nytt TV-show

(19.07.2011, sist oppdatert 19.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheens nye TV-serie vil basere seg på filmen «Anger Management». Nå tar skuespilleren bladet fra munnen.

De siste ukene har det versert rykter om at den skandalefulgte Sheen vil figurere i en ny komiserie, etter at han famøst ble sparket fra komisåpen «Two And A Half Men». Skuespilleren kan nå bekrefte at dette stemmer.

 

- Jeg har valgt å spille denne rollen fordi konseptet er veldig bra - selv om det kanskje er litt rart at jeg skal spille en kar med store raseriproblemer, sier han ifølge .

 

Sheen skal angivelig spille en terapeut som behandler folk som har problemer med aggresjon og sinne. Han skal også selv slite med å klare å beherske seg - hvilket har ledet ham til å utdanne seg innen nettopp denne type terapi.

 

- Hvem andre enn Charlie Sheen kan takle å spille i «Anger Management», spør produsent Joe Roth - som også i sin tid produserte filmen med samme navn.

 

- Med Charlies enorme talent og komediegave, fortsetter han å være ledende på TV-seriekomedier. Jeg gleder meg til å samarbeid med han nok en gang, sier Roth.

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews