- Charlie Sheen får rehabhjelp hjemme

(01.02.2011, sist oppdatert 01.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Etter å ha vært inne til avrusning flere ganger har nå Charlie Sheen fått til en spesiell ordning.

Den problemforfulgte skuespilleren måtte nylig til sykehus etter sterke magesmerter. Amerikanske nettsteder skrev at smertene var et resultat av ei real fyllekule - som angivelig skal ha inneholdt både kokain og alkohol. Og nå har Sheen selv innsett at han trenger hjelp, dersom vi skal tro magasinet US.

 

Han trenger ikke forlate huset for å få hjelp heller, meldes det videre om den 45 år gamle skuespilleren.

 

- Han får behandling hjemme, sier en kilde - og legger til: - Det blir som å være på rehab, bare at han er hjemme.

 

Skuespillerens talsperson sier at ordningen med «hjemmerehab-hjelp» er frivillig fra Sheens side, og at han er takknemlig for at det er folk rundt ham som bryr seg: - Jeg kan fortelle at alle vi som kjenner Charlie bryr oss dypt og inderlig om ham. Vi vil støtte ham på alle måter på denne reisen som starter med å respektere hans privatliv, legger talspersonen til, ifølge US.

 

Innspillingen av komiserien «Two and a Half Men» er foreløpig satt på vent etter at Sheen ble dårlig forrige uke: - Vi bryr oss selvsagt om hans helse og velbefinnende, og støtter ham i denne avgjørelsen, sier talspersoner for TV-nettverket når skuespilleren nå tar en «time out».

(©NTB)

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews