Charlie Sheen: - Folk har glemt årsaken

(02.04.2012, sist oppdatert 02.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Charlie Sheen mener folk har glemt årsaken til de voldsomme utbruddene han kom med i fjor, og som førte til at han fikk fyken fra «Two and a Half Men».

- Ingen later til å ville huske hvorfor. Alt de snakker om er «tigerblod» og «winning». Men ingen snakker om hva det var som gjorde at jeg ble så ute av meg. De vil bare snakke om «spesialeffektene». Jeg vil ikke si mer nå, men folk trenger å gå tilbake for å se hva som startet det hele.

 

Det sier serieaktuelle Sheen i et intervju med People. Nå er han klar med sin nye serie, «Anger Management», som TV3 har sikret seg for norske seere og vil vise til høsten.

 

- Jeg er begeistret som bare det, og det er ikke noe jeg lett blir. Bare når det kommer til barnefødsler, game sevens (sluttspillet i baseball) og «Anger Management». Dialogen er virkelig intelligent, sier Sheen om sin nye TV-serie.

 

Sheen forteller at han har prøvd å skape gode og lekne arbeidsforhold på settet til «Anger Management», i motsetning til stemningen på «Two and a Half Men» - som han karakteriserer som en «hengemyr av undertrykking».

 

 


Les alt om Charlie Sheen!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews