Ashton Kutcher skal ha utviklet divanykker

(18.10.2012, sist oppdatert 18.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kjekkasen Ashton Kutcher skal ha lagt til seg så åpenlyse divanykker at han kalles for «Charlie Sheen junior» på innspillingssettet.

Da Kutcher kom inn i TV-serien «Two and a Half Men», ble han kalt et friskt pust. Det skal det være slutt på nå.

 

- Ashton er ikke like entusiastisk som han var i forrige sesong. Han klager over alt fra manuset til sminkingen og til med klesvalget, sier en kilde med innsyn i produksjonen til National Enquirer.

 

Kutchers dårlige humør skal ha blitt enda verre da hans motspiller Jon Cryer vant en Emmy for beste skuespiller i komedien og ikke nevnte Kutcher med et ord i sin takketale.

 

Kutcher som før var like så kjent som skuespiller Demi Mores unge kjæreste, tjener nærmere 5 millioner kroner for hvert avsnitt han spiller inn av den populære TV-serien. 35-åringen overtok i 2011 rollen til Charlie Sheen i situasjonskomedien etter at Sheen måtte gå ut på grunn av uenigheter med produksjonsselskapet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews