Angus T. Jones beklager video

(28.11.2012, sist oppdatert 28.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Angus T. Jones (19) fra «Two and a Half Men» beklager videoen der han kalte TV-serien for søppel og anbefalte folk ikke å følge den.

- Jeg spiller i «Two and a Half Men», og jeg ville ikke være i serien. Vær så snill og slutt å se på, det fyller hodet ditt med søppel, sa Jones på videoen som ble publisert mandag.

 

Nå har pipa fått en annen låt. Jones beklager videoen og gir inntrykk av at han føler seg misforstått. I en pressemelding skriver den unge skuespilleren:

 

«Jeg beklager hvis uttalelsene forstås som at jeg er likegyldig, ikke respekterer kollegaene mine og ikke verdsetter den fantastiske muligheten jeg har blitt velsignet med. Det var aldri min hensikt.»

 

Jones spiller Jake Harper i serien, og har vært med siden starten i 2003. Charlie Sheen, Jon Cryer og Ashton Kutcher spiller eller har spilt de andre hovedrollene. Jones roser nå staben, og sier den har blitt som en del av familien etter ti år på settet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews