Løp om kapp med prins Harry

(08.06.2011, sist oppdatert 08.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Cameron Diaz løp om kapp med prins Harry da hun var i London for å spille inn sin nye film «Gambit».

Diaz ville gjerne holde seg i form da hun var i England og fikk produsentene for filmen til å fikse medlemskap ved et eksklusivt treningsstudio i Kensington. Overraskelsen skal ha vært stor da hun en dag oppdaget hun trente side om side med prinsen.

 

Ifølge avisen Daily Mirrors kilde inntraff kappløpet andre gang de støtte på hverandre, side om side på hver sin tredemølle. Prinsen skal ertelystent ha skrudd på farten på Camerons tredemølle og foreslått et kilometerlangt kappløp - som hun vant.

 

Angivelig skal prinsen også ha invitert Hollywood-skuespilleren med på en drink sammen med seg og kompisene.

 

Men de siste par ukene har de nye treningskameratene ikke møttes, siden Cameron Diaz var en snartur i USA igjen. Ikke bare stilte hun opp på MTV Movie Awards; tidligere denne uken tittet hun også på en bolig i Miami sammen med Alex «A-Rod» Rodriguez.

 

Snart bærer turen til London igjen - for å fortsette innspillingen av «Gambit», der Cameron spiller en rodeorytter, med Colin Firth som motspiller.

(©NTB)

 


Les alt om Cameron Diaz og Prins Harry!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews