Firth reiser tilbake i tid igjen

(13.09.2011, sist oppdatert 13.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Oscar-vinneren Colin Firth skal spille hovedrollen i andre verdenskrig-dramaet «The Railway Man».

Firth har takket ja til å spille hovedrollen i dramaet, som baserer seg på den tidligere offiseren Eric Lomax‘ bok om tiden som krigsfange. Her jobbet han på jernbanesporet mellom Thailand og Burma, ofte omtalt som «Dødens toglinje». Boken tar ikke bare for seg krigsfangeerfaringene. Den tar også opp hvordan han flere tiår senere begynte jakten på fortidens plageånder - samt staket ut kursen for hevn.

 

Jonathan Teplitzky skal stå for regien - mens Frank Cottrell Bryce og Andy Paterson skal skrive manuset.

 

Teplitzky sier i en uttalelse: - «The Railway Man» er en utrolig historie og å få sjansen til å filmatisere den med Colin Firth er den beste gaven en regissør kan håpe på.

 

Etter at Firth fikk Oscar for innsatsen i «Kongens tale» tidligere i år, har han hatt en av hovedrollene i filmen «Gambit», mot blant andre Cameron Diaz. Han vil også dukke opp til neste år i dramaet med handling til den kalde krigen: «Tinker, Tailor, Solider, Spy», og her bryner han seg på størrelser som Gary Oldman, Tom Hardy og Benedict Cumberbatch.

(©NTB)

 


Les alt om Cameron Diaz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews