Diaz og A-Rod observert sammen igjen

(07.06.2011, sist oppdatert 07.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Mens rykteflommen går verden rundt om et angivelig brudd mellom Cameron Diaz og Alex Rodriguez, blir duoen observert sammen igjen.

De to ble sett sammen i Miami mandag og så fortsatt svært mye ut som et par, melder Radaronline.

 

Skuespilleren og baseballesset var sammen med familie og stoppet på en tomt hvor Rodriguez sies å bygge seg et nytt hus. De to skal også ha vært sammen på en fest etter søndagens MTV Movie Awards i Los Angeles - hvor de angivelig skal ha vært svært amorøse.

 

Så det kan se ut til at kilden som oppga at det var brudd, og som angivelig var en nær venn av paret, tok feil, skriver Radaronline videre. Men det spørs likevel om vi noen gang vil få se de to vandre til alters sammen. I et intervju med britiske News of the World i helgen, uttalte Diaz at hun ser på ekteskapet som noe gammeldags.

 

- Jeg synes ikke vi skal leve livene våre i rammer som er basert på gamle tradisjoner og som ikke lenger passer inn i vår verden, mente hun. Og la til:

 

- Jeg tror en mange er gift med folk de ikke har noen romantisk kobling til. Vi må lage våre egne leveregler. Jeg ville aldri giftet meg med noen jeg så ville vært nødt til å skille meg fra. Vi gjør det slutt. Vi går videre.

(©NTB)

 


Les alt om Cameron Diaz!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews