Diaz med adopsjonstanker

(19.04.2012, sist oppdatert 19.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

I et nytt intervju avslører skuespilleren Cameron Diaz (39) sine tanker rundt det å få barn.

Skuespilleren, som har vært sammen med kjenninger som Justin Timberlake og Alex Rodriguez, har enda til gode å etablere seg og få barn. Hun ser ikke viktigheten i å gjøre alt på den konvensjonelle måten, men sier hun ønsker seg barn en gang i fremtiden.

 

Hun sier til magasinet InStyle: - Samfunnet putter masse press på kvinner om at de skal leve livene sine på en bestemt måte. Jeg har aldri sagt at jeg ikke vil ha barn, jeg har bare - så langt - ikke fått barn. Jeg vet ikke hva som vil skje fremover! Jeg kunne jo ende opp med å adoptere barn. Jeg kan få en partner som allerede har barn. Hvem vet? Jeg vil ikke prøve å passe inn i noens boks angående hvordan jeg burde være. Jeg passer inn i min egen boks.

 

Cameron sier videre om sin historikk på kjærlighetsfronten: - Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ende opp med å date de mennene jeg har dated. Aldri. Du kan heller ikke se noen rød tråd her. Jeg elsker bare kjærlighet, og kjærlighet kan komme fra mange ulike steder. Da jeg hadde kjærlighetssorg for en tid siden, sa jeg til en venn: «Wow. Dette er virkelig vondt». Han svarte: «Det viser deg bare kapasiteten din når det kommer til kjærlighet».

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews