Kings of Leon krangler med «Glee»

(28.01.2011, sist oppdatert 28.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kings of Leon gir «Glee»-skaper Ryan Murphy svar på tiltale.

Det var Murphy som i et intervju med Hollywood Reporter tidligere denne uken kalte Kings of Leon for «egoistiske r ... høl» - fordi bandet ikke ville la «Glee» bruke sangene deres i TV-serien.

 

Murphy beskyldte dem også for ikke å skjønne noe som helst: - Du kan gjøre narr av «Glee» så mye du vil, men kjernen i det er at vi får barn interessert i musikk, sier «Glee»-skaperen til bransjebladet.

 

- Hvor kommer alt dette raseriet fra, undret Kings of Leons frontmann Caleb Followill, og påpekte at ingen i bandet hadde sett TV-serien en gang da forespørselen kom.

 

- Hele denne «Glee»-saken er et sjokk for oss. Vi mente aldri dette som noe slag i ansiktet til «Glee», fansen eller musikkutdannelse blant barn, sier Followill.

 

 

Men nå melder Rolling Stone at trommeslagerbroren hans, Nathan Followill, sendte ut en Twitter-melding der han foreslo at Murphy «oppsøkte en terapeut», tok seg en manikyr og kjøpte seg en ny BH".

 

Meldingen er siden slettet, men nå hevder Ryan Murphy at Kings of Leon-trommeslageren er «homofob».

(©NTB)

 

 


Les alt om Caleb Followill!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews